Wie? Wat? Waar? Waarom?

Tijdens de Nationale Brainstormdag zal op twee niveau’s gebrainstormd worden…

(1) Pragmatisch op ondernemend niveau
(2) Visieontwikkeling op beleidsmatig niveau

Wie?
De ‘Nationale Brainstormdag’ is een concept van TrendWatchers-duo Lieke en Richard Lamb (Bureau TrendWatcher.com). Samen met Koos Kerstholt (Catenova & Plein 2050) organiseren zij dit jaar op vrijdag 7 juni de ‘Nationale Brainstormdag 2013′.

Wat?
MinimonoDe ‘Nationale Brainstormdag 2013′ op vrijdag 7 juni is een ongekend inspirerende dag en levert voor alle deelnemers goede ideeën en nieuwe contacten op. Veel deelnemers werken na afloop samen hun idee uit tot een innovatief product; een beleidsstuk; een dienst of een maatschappelijke verandering.
Een mooi voorbeeld is de innovatieve ‘Minimono’ van Marcel Kolder, die mede dankzij de ‘Nationale Brainstormdag 2012′ tot stand kwam. Zie ook Minimono.nl

Waar?
Seats2Meet, Moreelsepark 65 in Utrecht (naast Utrecht CS en bereikbaar via winkelcentrum Hoog Catharijne). Onder het gebouw bevindt zich parkeergarage Moreelsepark (Spoorstraat 22, Utrecht).
en de ‘i-Brainstorm’ via Livestream, Twitter, Facebook, Linkedin & Plein 2050.

Waarom?
Het ‘waarom’ van de ‘Nationale Brainstormdag 2013′ laat zich het best omschrijven door deze quote uit de Trendrede 2013 waarvan Richard Lamb co-auteur is:

“Wat we nodig hebben in Nederland is een ruimere blik en de wil vooruit te gaan. Wij zien het overal broeien in Nederland. Laten we doodlopende paden verlaten en nieuwe wegen inslaan.  We houden een warm pleidooi voor het idee van zelfsturing binnen samenhang, voor langzame aandacht en snelle technologie. Maar vooral voor optimisme.”

Koning Willem-Alexander geeft ook aan dat Nederland behoefte heeft aan een lange termijn visie…

Partner worden van de ‘Nationale Brainstormdag 2013′
Bedrijven, brancheorganisaties en overheidsinstellingen die affiniteit met innovatie hebben kunnen partner worden van de ‘Nationale Brainstormdag 2013′. In de toelichting kun je zien dat er drie soorten partners zijn:

1. Innovatieve Partners
2. Media Partners
3. Bring-Your-Own-Services-And-Money-Partners

Treed in de voetsporen van partners als Syntens; Seats2Meet en BNR Nieuwsradio.
Bel 070 511 44 44 of stuur een email.