Partner worden van de
Nationale Brainstormdag

Bedrijven, brancheorganisaties en overheidsinstellingen die affiniteit met innovatie hebben kunnen partner worden van de ‘Nationale Brainstormdag 2013′ op 7 juni. Hieronder is te zien dat de ’Nationale Brainstormdag’ drie soorten partners heeft.
Wellicht Partner worden? Bel 070 511 44 44 of stuur een email.

1. Innovatieve Partners
Innovatieve bedrijven, brancheorganisaties en overheidsinstellingen die zowel inhoudelijk als financieel betrokken zijn bij de ‘Nationale Brainstormdag’. De investering is Euro 4.000,- ex btw plus enkele betrokken medewerkers die aanwezig zijn tijdens de ‘Nationale Brainstormdag’. Innovatieve Partners hebben ook de mogelijkheid om Brainstorm-thema’s aan te dragen! Voorbeelden van Innovatieve Partners zijn en Seats2Meet.com International en Syntens, innovatie centrum (een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken).
Neem even contact op als u ‘Innovatieve Partner’ wilt worden.

2. Media Partners
Radio- en TV-programma’s, kranten, tijdschriften en online media die rond de ‘Nationale Brainstormdag’ inhoudelijke aandacht willen schenken aan trends en innovatie in Nederland. Dat is tijdens de voorbereiding, op de dag zelf (7 juni 2013) en na afloop. Locatie-uitzendingen vanuit Seats2Meet in Utrecht op 7 juni zijn ook mogelijk. Voorbeelden zijn BNR Nieuwsradio en TrendsVerwachting.nl.
Neem even contact op als u ‘Media Partner’ wilt worden.

3. Bring-Your-Own-Services-And-Money-Partners
De ´Nationale Brainstormdag´ werkt met met ‘Bring-Your-Own-Services-And-Money-Partners’. Die verzorgen bijvoorbeeld de livestream, videoregistratie, de persberichten, Goody Bags, snacks, verslaglegging, een Decision Support System of wat er maar logischerwijs aansluit op de ‘Nationale Brainstormdag’.

Die ‘Bring-Your-Own-Services-And-Money-Partners’ mogen (na overleg) de uitstraling van de ‘Nationale Brainstormdag 2013’ gebruiken om hun eigen dienstverlening te laten betalen door bedrijven en overheidsinstanties uit hun eigen netwerk (die uiteraard op hun manier zelf ook weer belang hebben bij de ‘Nationale Brainstormdag’. Bijvoorbeeld om mensen te laten brainstormen over hun producten, branche of regio).

Die sponsorende bedrijven en overheidsinstanties worden genoemd in de communicatie rond de ‘Nationale Brainstormdag 2013’ en mogen als deelnemer aanschuiven op 7 juni (aantal deelnemers in overleg).
50% van dit sponsorgeld is voor de aanbrengende partner.
50% gaat naar het algemene budget van de Brainstormdag

Het grote voordeel is dat de ‘Bring-Your-Own-Services-And-Money-Partner’ dankzij de ‘Nationale Brainstormdag’ zelf een betaalde opdracht kan uitvoeren.
Neem even contact op als u ‘Innovatieve Partner’ wilt worden.