Aanmelden

Op dit moment is het mogelijk om je aan te melden voor de ‘Nationale Brainstormdag 2013′. Er is ruimte voor 150 deelnemers dus wees er snel bij! De kosten van deze dag worden gedragen door de Partners van de ’Nationale Brainstormdag 2013′.

Als deelnemer betaal je slechts een symbolisch bedrag van Euro 39,- ex btw (incl. btw & handling is dat Euro 48,19) voor de lunch, koffie, thee, versnaperingen, de borrel en wat praktische zaken. Maar goed, de grootste investering die je doet is uiteraard je tijd die je op 7 juni besteedt aan de ‘Nationale Brainstormdag 2013′.

=> Aanmelden is op dit moment niet mogelijk

Met het succes van de ‘Nationale Brainstormdag’ in het achterhoofd kunnen wij je verzekeren dat het een waardevolle dag zal worden. Meld je dus snel aan ;) dan zien we elkaar op de 7 juni bij Seats2Meet in Utrecht.

Na aanmelding ontvang je in de weken voorafgaand aan de ‘Nationale Brainstormdag 2013′ per email nog praktische info en suggesties om de brainstorm extra effectief te maken.

Let op!
Deelnemers aan de ‘Nationale Brainstormdag 2012‘ hoeven zich hier niet aan te melden. Die ontvangen een uitnodiging per email.